Новини
Інфраструктура

У Славуті пошкодили оригінальні смітники

Схоже, комусь із славутчан “ввічливість” урн для збору сміття не сподобалася, тож невідомі особи вирішили внести корективи у їхні конструкції. Комунальникам же тепер доведеться повертати смітникам їх оригінальний вигляд.

Про черговий факт не зовсім адекватного ставлення до майна громади розповіли у прес-службі Славутської міської ради. Як йдеться у повідомленні, у самісінькому центрі міста, на алеї закоханих, невідомі особи зіпсували оригінальні урни у вигляді частини фігури людини, яка знімає капелюха перед тими містянами, які викидають сміття не аби де, а туди, куди треба.

Що спонукало славутчан вигинати металеві конструкції та спотворювати смітники – невідомо. Можливо, вони здалися хуліганам надто ввічливими.

Як би там не було, смітники пошкоджені, отже працівникам КП «Славута-Сервіс», які півроку тому встановлювали їх для зручності містян, доведеться знову докласти рук, аби повернути урнам їх оригінальний вигляд.

У міськраді Славути вчергове (бо прояви вандального ставлення до комунальної власності у місті фіксують не вперше, і не вдруге) просять: якщо ви стали свідками подібних дій, повідомте про це правоохоронні органи за номером 102.

Нездоровий інтерес до смітників – проблема не лише Славути. Нещодавно у Хмельницькому двоє молодих людей також розважалися, катаючи у парку величезні контейнери зі сміттям, перекидаючи та псуючи їх.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter