Новини
Події

Міський голова Кам’янця шукає собі помічників

Очільник міста оголосив конкурс юних талантів, які допоможуть йому розвивати місто. Переможці проведуть з представниками влади цілий день, працюючи на користь громади. А поки триватиме відбір, Михайло Посітко вчергове запрошує кам’янчан на представлення та обговорення своїх дорослих помічників та заступників.

На підтримку першої освітньої дитячої резиденції «Podillya SmArt Camp» у Кам’янці оголосили конкурс «Стань міським головою на 1 день» для жителів міста віком 6-18 років.

Про це на своїй сторінці у ФБ написав очільник міста Михайло Посітко.

Хочеш посидіти у кріслі міського голови, провести нараду чи засідання, відвідати сесійну залу? А ще – надати пропозиції щодо розвитку міста, найоригінальніші з яких буде відображено у карті «Місто Дитячих Мрій»? Тоді швиденько бери участь!!! Напиши казку чи розповідь про Кам’янець – місто твоєї мрії! Розкажи, яким ти хочеш бачити своє місто, що би хотів змінити та ким себе бачиш у майбутньому міста! – заохотив юних містян міський голова.

За результатами конкурсу міський голова обіцяє обрати трьох переможців, яких запросять провести з представниками влади цілий день, працюючи на користь Кам’янця.

Конкурсні роботи з текстами та фотографіями дитячих ілюстрацій чекають включно до 1 березня за адресою: k.levyska@gmail.com

Як проводитиме нараду 6-річна дитина, у випадку, якщо переможе у конкурсі, та яких пропозицій щодо розвитку міста від неї очікують, міський голова, щоправда, не уточнив.

Іще одна спроба, іще один шанс

Поки юні кам’янчани будуть думати та творити, місто має жити. Тож міський голова планує знову запропонувати громаді, і, в першу чергу, депутатському корпусу, претендентів на посади своїх помічників.

За традицією залучати до обговорення важливих для міста рішень, Михайло Посітко запросив мешканців міста до сесійної зали міської ради (майдан Відродження, 1).

Шановна громадо! В п’ятницю, 5 лютого, о 15:00 запрошую на представлення кандидатур на посади секретаря міської ради, заступників міського голови, керуючого справами, старост, членів виконавчого комітету, – повідомив Михайло Посітко.

Нагадаємо, міський голова Кам’янця-Подільського досі працює без важливих для життєдіяльності міста помічників. У грудні минулого року міські обранці під час сесій тричі не спромоглися обрати хоча б секретаря міської ради. Можливо, у новому році нова спроба таки увінчається успіхом, і місто

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter