Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому стартував продаж Е-квитків для проїзду в тролейбусах

Пластикові картки для електронної оплати проїзду в міських тролейбусах хмельничани можуть придбати за 40 грн, з яких 10 грн – на рахунку.

Платний електронний квиток має запрацювати до кінця лютого. Після тролейбусів валідаторами планують обладнати великогабаритні автобуси, а згодом і маршрутні таксі.

Наразі продають електронні квитки у 25 точках міста. Зокрема, їх можна придбати у павільйонах, що розташовані на зупинках.

“Надавши кондуктору готівку, він переведе її на безготівкову картку. У подальшому, коли кондукторів не буде, потрібно буде використовувати інші методи поповнення. Над ними зараз працюють, і їх може бути близько п’яти. Серед опцій будуть і сайт «My city», і банківські установи, мобільний додаток. Можливо, ми ще залучимо i-box, які знаходяться на зупинках і торгових центрах”, – розповів у сюжеті заступник міського голови Микола Ваврищук.

Микола Ваврищук додає, що у перспективі пасажирам без платного електронного квитка доведеться платити за проїзд не 3,50 гривень, а дорожче.

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК «Місто»

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter