Новини
Суспільство

З водієм, який влаштував дрифт на парковці у Хмельницькому, патрульні провели бесіду

За створення аварійної ситуації водієві загрожує штраф або позбавлення права керування транспортом на строк до одного року.

Хмельничани, які нарікають на відсутність патрульної поліції у місцях екстремальних розваг водіїв, можуть зітхнути з полегшенням. Правоохоронці, схоже, взялися за любителів подрифтувати у місцях скупчення автомобілів та людей.

Один з таких водіїв уже отримав свою порцію уваги від патрульних. Попри те, що автовласник продовжував шалено кружляти парковкою, навіть після прибуття на місце події патрульних, правоохоронцям таки вдалося провести з ним профілактичну бесіду. При цьому глядачі, які фільмували та підбадьорювали дрифтера, на патрульних, судячи з відео, теж не дуже зважали.

За словами інспекторки роти 4 батальйону УПП в Хмельницькій області Роксолани Вавренюк, за створення аварійної обстановки для водію передбачена адміністративна відповідальність. Так, за небезпечне дрифтування можна отримати або штраф у розмірі 680 гривень, або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Читайте також про те, як через складні погодні умови хмельницьким водіям доводиться опановувати навички екстремального водіння дорогами міста.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter