Новини
Новини ОТГ

В одній з громад Хмельниччини через негоду на три дні закривають школи

Міський голова Полонської ОТГ попередив мешканців громади про призупинення навчального процесу в усіх закладах освіти. За потреби, обмеження у громаді можуть продовжити.

На своїй сторінці у Фейсбук Франц Скримський зазначив: зважаючи на надзвичайні погодні умови, було прийняте рішення про тимчасове призупинення навчального процесу у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних закладах освіти з 15 по 17 лютого.

Керівниками закладів освіти буде вжито відповідних заходів з організації освітнього процесу з використанням дистанційних технологій. У разі потреби терміни можуть бути продовжені, написав очільник громади.

У коментарях рішення голови громади схвалюють та, принагідно, повідомляють про проблеми, які з’являться з приходом весни:

А до ЗОШ /3 тротуару немає навіть під снігом! Важко уявити, як йтимуть діти до школи зі сторони Площі Слави весною, коли почнуть танути сніги…. Зверніть на це увагу!!!

На душі спокійніше, тому що кожен день переживаємо, чи приїде автобус чи ні… Я вважаю що це правильне рішення.

Нагадаємо, у Хмельницькому, попри проблеми із транспортом, навчальний процес не зупинятимуть. На думку одного із заступників міського голови, діти й так чимало втратили часу на навчання під час локдауну. Тому “погода у Хмельницькому не буде на заваді для того, щоб навчалися діти”.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter