Новини
Бізнес

Після роз’яснювальної роботи податківців майже 600 подолян зареєструвалися підприємцями

Протягом лютого 2021 року робоча група фахівців підрозділів податкового адміністрування фізичних осіб та податкового аудиту Головного управління ДПС у Хмельницькій області на речових ринках міста Хмельницького провела десятки інформаційно-роз’яснювальних заходів щодо актуальних питань податкового законодавства.

Під час зустрічей з підприємцями говорили про законодавчі аспекти застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО), належне оформлення трудових відносин з найманими працівниками тощо. Під час проведення цих заходів податківці наголошували на необхідності державної реєстрації суб’єктами господарювання для здійснення підприємницької діяльності.

Як зазначають у податковій службі області, за результатами проведених роз’яснювальних заходів добровільно зареєструвалися фізичними осіб-підприємцями майже 600 громадян.

Крім того, аби не допустити порушень роботодавцями вимог законодавства про працю в частині оформлення трудових відносин з найманими працівниками, податківці провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з представниками швейної промисловості області. Зокрема, зустрічі з працедавцями та найманими працівниками відбулися на виробничих територіях підприємств «Адвіс», «Новатор», «Термопластавтомат».

Результатом такого спілкування стало подання повідомлень роботодавцями про офіційне оформлення трудових відносин з працівниками швейних цехів.

За інформацією ДПС у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter