Новини
Освіта

Як швидко і якісно підвищити кваліфікацію вчителю

Темпи розвитку сучасного світу надзвичайно динамічні, галузь освіти – одна з основних, в якій це яскраво проявляється. Методи, які були актуальними ще зовсім нещодавно (років п’ять – десять тому), на сьогодні  втрачають свою результативність. Наприклад, сучасного учня важко, або й узагалі неможливо зацікавити матеріалом, поданим у стандартній формі лекції, необхідно знаходити такий підхід, який активізує бажання дитини до пізнання. Використання дітьми телефонів, планшетів сприяє тому, що звичайний папірець з текстом їх не приваблює, цікавлять яскраві картинки, емоції, які приносить побачене. Але ж можливо просто правильно і одночасно захоплююче подати інформацію, залучивши технології, які пробуджують увагу.

Саме тому, курси для вчителів дають можливість розширити варіативність проведення процесу навчання.

Зважаючи на умови, в яких доводиться працювати (поширення пандемії), впровадження навчання онлайн є дуже зручним, безплатним, до того ж графік вивчення нового матеріалу кожен може обрати індивідуально. Уроки для вчителів викладають висококваліфіковані спеціалісти,  тематика націлена на те, щоб залучити більшою мірою інноваційні технології з урахуванням психологічних аспектів. Особлива   увага наділяється дітям з особливими потребами, тому інклюзивна освіта висвітлюється окремо.

Хто може скористатися сервісом з освоєння нових знань?

Це можуть бути як вчителі, так і їхні помічники, соціальні педагоги, психологи, всі, кого цікавить навчальний процес. 

Після проходження курсу ви здаєте тест-іспит, за результатами якого отримуєте свідоцтво про підвищення кваліфікації, яке відповідає всім вимогам  і вважається дійсним для зарахування.

Як визначитися з конкретним навчальним курсом?

Вибір допоможуть вам здійснити спеціальні фільтри, які ви знайдете, поглянувши на частину екрану з правого боку. Відмітивши бажані поля, система відбере той матеріал, який буде цікавим саме для Вас. Звісно, що слід звертати увагу на те, ким ви є за освітою.

У разі виникнення питань, які будуть з’являтися в процесі проходження підвищення кваліфікації, допомогу можна отримати від служби підтримки, зв’язок з якою встановлюється у зручний для вас спосіб. 

Отже, завдяки сучасним технологіям кожний охочий може поповнити багаж своїх знань, необхідно тільки прагнення, наявність ноутбуку, планшету чи комп’ютера та можливість під’єднатися до мережі Інтернет. Сторінка сервісу розроблена так, що, виконуючи покрокові вказівки, ви легко зможете розібратися в тому, які дії слід виконувати.

Автор: Адміністратор сайту

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter