Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому демонтують частину будівлі заводу “Темп”

За попередньою інформацією, на виїзді з Хмельницького на місці давно недіючого заводу незабаром може з’явитися ще один торговельний центр. Тож побоювання хмельничан, що майбутній McDonald’s не користуватиметься популярністю, схоже, безпідставні.

Інформація про демонтаж фасадної частини одного з корпусів заводу “Темп” з’явилася днями у спільноті Хмельницький Development. Як зазначили у коментарі до фото, на місці колишнього машинобудівного гіганта з часом може з’явитися ще один гігант – торговельний.

ТЕМП. Демонтаж фасадної частини одного з корпусів заводу. За попередньою інформацією буде ТЦ (+METRO). Статус: підготовчі роботи, – йдеться у повідомленні.

Хмельничани традиційно розділилися на два табори, обговорюючи новину. Одні, прихильники нових заводів і противники торговельних центрів, обурюються…

 Де люди гроші беруть? Що, заводів не треба? Скрізь одні торгові центри…

та ностальгують:

Ще колись у тому корпусі їздили електрокари, був великий вантажний ліфт, виготовляли продукцію. Тепер це все нікому не потрібно. Скільки втратили робочих місць…

Інші ж пояснюють…

Заводи, виробничі потужності, логістичні термінали, звичайно, просто необхідні для нормальної життєдіяльності, і вони будуть з’являтись з часом за містом. Недіючі корпуса це мертві локації, їх потрібно оживляти!

Завершать будівництво, і знову з’являться робочі місця.

…цікавляться…

Ви купували колись продукцію заводу? Може знаєте когось, хто купував?

Так і хочеться побудувати заводик, і загнати їх туди, щоб попрацювали. Чому на Укрелектроапарат чи Новатор не йдете зварювальниками?

…та дискутують про заводи в Україні та за кордоном.

Тим часом, нагадаємо, біля недіючого заводу триває будівництво ресторану швидкого харчування McDonald’s, який хмельничани вже майже перестали сподіватися побачити колись у місті. Як може виглядати майбутня споруда, містянам показали. Також поблизу будівництва зрізали старі тополі, пообіцяли висадити незабаром на їхньому місці нові дерева.

Отож, якщо прогнози та чутки виявляться правдою, то з часом хмельничанам уже не доведеться їздити до сусідів ні для того, аби поїсти у McDonald’s, ні для того, аби закупитися у METRO.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter