Новини
Кримінал

На Хмельниччині чоловіка підозрюють в обкраданні сусідів

Поліцейські оголосили підозру мешканцю Летичівщини, який заволодів майманом сусідів. 32-річного зловмисника підозрюють у причетності до троьох крадіжок.

За інформацією поліції, 08 квітня зловмисник, після застілля, переконавшись, що знайомий-власник будинку спить, викрав фен «philips», чорну чоловічу сумку та пристрій для зарядки автомобіля, завдавши потерпілому збитку на 1600 гривень.

Наступного дня, 9 квітня близько 15 год., перебувачи в будинку, ще одного свого знайомого зловмисник, побачив в одній із кімнат бензопилку, скориставшись тим, що власник відлучився в іншу кімнату, викрав її, чим завдав потерпілому майнового збитку на суму 1500 гривень.

Цього ж дня, близько 20:30 год. Чоловік прийшов до, ще одного знайомого, постукавши в двері будинку йому невідчинили, тому він вирішив проникнути в будинок. Зайшовши в середину в одній із кімнат він виявив власника який спав, а біля нього лежав мобільний телефон, зловмисник викрав його, чим спричинив потерпілому майнового збитку на 1050 гривень.

За вказаними фактами працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 2,3 ст.185 ( Крадіжка) КК України.

Працівники поліції поспілкувавшись з потерпілими, та за допомогою оперативно- розшукових заходів встановили та затримали 32- річного жителя одного із сіл Летичівського району, неодноразово судимого за майнові злочини.

Наразі чоловікові оголосили підозру за скоєні злочини та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Частину викрадених речей у підозрюваного вилучено, бензопилку він встиг реалізувати та отримані гроші витратити на власні потреби

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter