Новини
Кам'янець-Подільська міська

Померла кам’янчанка, яка потрапила у ДТП з автобусом у Польщі

Мешканка Кам’янця Анастасія Кочеткова два місяці боролася з важкими травмами, отриманими під час дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на початку березня у Підкарпатському воєводстві на території Польщі. Проте учора вранці дівчина померла.

Нагадаємо, ДТП за участі українського автобуса сполученням “Познань – Херсон” сталася 6 березня. З’їжджаючи з автомагістралі A4 до пункту обслуговування пасажирів Кашице автобус перекинувся. Унаслідок ДТП загинули п’ятеро осіб, в тому числі мешканець Шепетівки Альберт Кудін.

Спочатку кам’янчанку Анастасію Кочеткову помилково назвали шостою загиблою в автотрощі, оскільки травми, отримані нею були досить важкими. Особу дівчини встановлювали за допомогою аналізу ДНК, дані для якого здала матір Насті, яка терміново виїхала до Польщі.

Протягом двох місяців після аварії Анастасія Кочеткова проходила лікування та реабілітацію у клініці Перемишля. Перенесла кілька операцій, почала ходити та розмовляти. Поруч з дівчиною весь цей час була мама. Проте вчора вранці Настя не прокинулася.

Про смерть кам’янчанки повідомила у соцмережах її подруга, Альбіна Гуменюк. Така ж інформація з’явилася у волонтерській групі, де публікували новини про лікування дівчини та збирали кошти на її реабілітацію. Крім інформації про смерть Насті, інших подробиць не повідомили.

За інформацією “Край Кам’янецький”

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook