Новини
Освіта

У Кам’янці вчительку молодших класів звинувачують у насильстві над дітьми

Після низки фактів знущання та непедагогічної поведінки з боку вчительки, батьки змушені були звернутися одразу до влади, через побоювання, що керівництво школи “замне” ситуацію та не допустить її розголосу.

Про скандал у кам’янець-подільському НВК №14 містяни розповіли у соцмережах. Як йшлося у повідомленнях, одна з вчительок молодших класів, за словами батьків, систематично знущалася з учнів та цькувала їх. Причому, як стверджують кам’янчани, настільки залякала молодшокласників, що діти боялися йти до школи.

Проте заявили батьки учнів про насильство щодо дітей лише після того, як вчителька нібито змусила одну з учениць з’їсти папір, а коли дитину знудило, змушували збирати блювотиння з підлоги руками.

Крім того, заявили батьки й про те, що раніше вчителька кидалася в дітей циркулем та не раз била їх головами об парту. Чому батьки не звернулися зі скаргами на дії вчительки раніше – невідомо. Після цього ж випадку пішли із заявами одразу до міської влади, побоюючись, що керівництво школи не випустить скандал зі стін навчального закладу.

Те, що така історія справді сталася у навчальному закладі, підтвердив начальник управління освіти та науки міської ради Сергій Мельник. Додав також, що наразі триває службове розслідування, метою якого є перевірка озвучених батьками фактів, повідомляють у спільноті Kamianets Кам’янець Каменец.

До з’ясування обставин справи залучили і правоохоронців.

Нагадаємо, схожа історія, але у середній школі, сталася на Львівщині. Там вчительку інформатики звинувачують у тому, що вона прийшла на урок з ножем та погрожувала учневі, який не мав на уроці ручки, відрізати пальця, аби “писав кров’ю”. Перед цим змусила хлопчика з’їсти паперового літачка.

Складається враження, що годувати дітей папером – це якийсь новий тренд у навчальному процесі…

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook