Новини
Спорт

Близько 5 тисяч хмельничан вболівали за футбол у парку Молодіжному

Попри те, що матч між Україною та Англією завершився з не дуже приємним для нас рахунком, хмельничани в більшості своїй, вочевидь, залишилися задоволені тим, як провели вчорашній вечір. За словами містян, які взяли участь у спортивному вечорі, повболівати за своїх там зібралося близько 5 тисяч фанатів футболу.

Нагадаємо, для хмельничан, які воліли спостерігати за футболом просто неба, вчора влаштували майже спортивне свято – з переглядом кіно, з конкурсами та призами (принаймні, так обіцяли організатори) та, власне, переглядом матчу на великому екрані.

Схоже, на диво мало хто сподівався, тож поразку української збірної хмельничани загалом сприйняли спокійно. Спостерігав за футболом і Хмельницький міський голова, який і сам не проти побігати за м’ячем, щойно випаде така нагода. Одразу по завершенні матчу Олександр Сергійович прокоментував результат:

Хмельницький, як завжди, вболівав на високому рівні!!! Збірна після достойного виступу на Євро, на жаль, їде додому.

Хмельничани відреагували так:

Не треба впадати в журбу, у нас на носі ЧС 2022. Там будуть наші хлопці пробувати перемогти.

Ще будуть нові перемоги! Дякуємо збірній за все, бо завдяки футболу світ був прикутий до України!

Спасибо сборной за минуты счастья)

Нічого страшного, життя триває, наші ще покажуть, хто є хто, ми віримо, все попереду.

Проїжджала повз пляж під час матчу, мене щиро здивувавши тролейбуси які чекали вболівальників.

Проте були й ті, кому не дуже сподобалося таке потужне зібрання вечірньої пори (а за словами присутніх на пляжі, хмельничан там зібралося близько 5 тисяч) у супроводі гучної трансляції та, вочевидь, галасу вболівальників.

А не можна вболівати десь за межами міста? Обов’язково під вікнами мешканців Нижньої Берегової? – запитала хмельничанка, яка, швидше за все, мешкає якраз на цій вулиці та не вболіває за футбол.

Хмельничани відреагували по-різному. Подекуди, навіть з гумором.

Можно жить за городом, подальше от городского шума!

Насчет проведения трансляций, они проводятся в максимально удобном месте для всех жителей нашего города, и это бывает 1 раз в 4 года!!! В чем я не прав?

Она имеет право на тишину после 23:00. И её право выше тысячи ваших желаний поорать практически у неё под окнами даже раз в 4 года. Научитесь уважать законы и права других людей – это главное условие, чтобы стать европейцами. Правильно было бы как минимум извиниться за шум.

Полностью согласен, но сегодня было тихо… А после 23:00 было слышно только всхлипывания и плач ((( а это не громко…

До слова, у порівнянні з минулим разом, коли хмельничани пів ночі бурхливо святкували перемогу в 1/8 та вихід в 1/4, вчора ті вболівальники, які не скористалися послугами нічних тролейбусів, діставалися додому через центр міста не так галасливо. Близько пів на другу ночі в центрі вже було тихо. Ну, а перед цим, одразу після матчу, можна було почути, як з вулиці Проскурівської долинало сумне дудіння у дудки…

Якщо порівнювати з іншими містами, де також влаштували фан–зони для перегляду футболу, можна сказати, що хмельничани вболівали найкомфортніше.

Так виглядала фан-зона у Кам’янці-Подільському.

Так – у Бучі.

А так – у столиці.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook