Новини
Освіта

У Хмельницькому відремонтували та утеплили дитячий садок

Як виглядав дошкільний навчальний заклад до того, як там відремонтували дах, здійснили термомодернізацію та облаштували територію, показав Хмельницький міський голова. За його словами, подібні роботи плануються зробити ще у двох дитсадках обласного центру.

Дитячий садочок №21 «Ластівка» – один з тих закладів, що є прикладом змін, які впроваджують у місті. Спочатку біля будівлі відремонтували паркан, потім – харчоблок, повністю замінили дитячі майданчики. Наостанок відремонтували дах і здійснили повну термомодернізацію. Це вартувало понад 7 мільйонів 400 тисяч гривень.

Вже зараз ми бачимо не лише красивий естетичний вигляд будівлі, але й суттєву економію теплоносіїв. Минулого року садочок став переможцем у номінації «Кращий благоустрій» (тут на повну постарався колектив),зазначає Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

За його словами, термомодернізацію закладів освіти, охорони здоров’я, соцсфери та інших у місті роблять щороку.

Маємо вже майже 40!!! закладів, де такі роботи завершені (загальна вартість усіх робіт понад 200 млн грн), – додав очільник громади.

На черзі – термомодернізація ДНЗ 55 та ДНЗ 47.

Також зробили черговий крок у співпраці з НЕФКО, зробимо термомодернізацію ше 5 садочків і однієї школи за кредитні, грантові кошти (700 тис. євро) і кошти міського бюджету, – поділився планами міський голова.

А так виглядав цей дитячий садок колись.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook