Новини
Кам'янець-Подільська міська

Кам’янець-подільські нацгвардійці повернули студенту загублений гаманець

В один з вечорів, під час несення служби з охорони громадського порядку у місті Кам’янець-Подільський, гвардійським патрулем був знайдений гаманець з важливими документами та банківськими картками.

«Наш військовий наряд здійснював патрулювання на проспекті Грушевського, – розповів начальник військового наряду молодший сержант Андрій Михальчук. – Обходячи маршрут, в одному з дворів на дитячому майданчику ми помітили гаманець, що лежав на землі. Поблизу нікого, кому б могла належати річ, не було. У гаманці виявилися банківські картки та документи, які вказували на їх власника».

Під час подальшого обстеження маршруту, гвардійці помітили громадянина, схожого на особу на фото у знайдених документах. При спілкуванні з хлопцем з’ясувалося, що той дійсно цього вечора загубив гаманець з документами, серед яких був паспорт та студентський квиток, а також банківські картки.

«Назвавши свої дані, що збігалися з даними в знайдених документах, громадянин підтвердив свою особу, після чого йому було повернуто втрачений ним гаманець з усім його вмістом», – зазначив молодший сержант Андрій Михальчук.

Власником віднайденого гаманця виявися шістнадцятилітній студент одного з навчальних закладів Кам’янця-Подільського.

За інформацією пресслужби в/ч 3053 НГУ. Фото надане очевидцями події

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook