Новини
Суспільство

На Хмельниччині пасажир автівки, що застрягла у заторі, танцював на узбіччі (ВІДЕО)

Частина траси М-12 на Хмельниччині, де все ще триває ремонт мосту, досі є складною для руху автомобілів. Тож люди, які після вихідних намагаються дістатися додому, застрягнувши у заторі, розважаються як можуть.

Відео з траси неподалік села Головчинці, на узбіччі якої чоловік захоплено танцював біля автомобіля, поширила на своїй сторінці у Фейсбук наша постійна авторка Світлана Русіна. Та прокоментувала:

М-12. Ділянка, де триває ремонт турецьким підрядником. Мужик у заторі часу не гає.

Хмельничани у коментарях припустили, що саме спонукало чоловіка до такої активності.

Може то його дуже, дуже, дуже кудись припекло…. )) А на трасі того немає...

Нє, не припекло. Він просто “завадной”

Від довгої подорожі затерпають ноги і варто виходити з машини і порухатись. Мужик так і робить.

За словами авторки відео, тягнучка на трасі близько сьомої вечора утворилася чимала, і чекати, поки відновиться рух, як це часто буває, водіям та пасажирам довелося довгенько. Тож не дивно, що людині активній важко було всидіти в авто.

Нагадаємо, на Хмельниччині ділянка траси біля Головчинець – не єдина, де виникають проблеми з пересуванням чималої кількості транспорту, особливо наприкінці вихідних. Роботи з ремонту на трасі М-12 виконує турецький підрядник, а міст, зокрема, біля села Голосків, де також частенько утворюються затори, ремонтує український субпідрядник. У квітні підрядник обіцяв, що ремонтні роботи будуть завершені до Дня Незалежності, проте згодом “пересунув” дату здачі дороги в експлуатацію на листопад.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook