Новини
Інфраструктура

На речовому ринку у Хмельницькому покупців знову возять на тачанках (ВІДЕО)

Поки комунальники та директори ринків не можуть досягти компромісу та довести до ладу зливові системи, аби хмельницька “толкучка”, збудована у низині й на болоті, систематично не йшла під воду навіть після не надто потужного дощу, покупці змушені долати водяні перешкоди або псуючи взуття, або користуючись послугами водіїв “водяного таксі”.

Дощ у Хмельницькому сьогодні пряде від самого ранку. Він не надто сильний, але затяжний. І якщо на вулицях міста наслідки його не дуже помітні, бо зливові системи встигають впоратися з опадами, то на речовому ринку, очікувано, між торговими рядами та малими ринками – води майже по коліно.

Попри майже осінню погоду на вулиці, дехто з відвідувачів ринку долає калюжі у легкому взутті, дехто – босоніж. А декому не з руки мочити взуття, тож доводиться користуватися допомогою хмельницького варіанту рікш. Така послуга на ринку, схоже, користується дедалі більшим попитом.

Як долають перешкоди покупці на ринку – у відео від підписників групи Хмельницький LIVE.

Відео підписали так:

“Аномальна злива проінспектувала нормальні зливостоки”, – скоро на сторінках місцевих чиновників.

А хмельничани прокоментували так, відреагувавши, зокрема, і на ймовірну вартість послуг з перевезень, зазначену на відео:

Самі ж люди ці зливостоки і забивають. Не раз бачив, як туди то стаканчик кави засунуть, то пусту пачку з під сигарет викинуть в нього.

За стільки років на ринках ,зароблені мільярди долларів і невзмозі зробити щоб не затоплювало…

А для чого, якщо є ще додаткова можливість заробити в дощ?

Недавно було 5 грн. Тарифи ростуть не лише на автотранспорт, а й на річковий теж

Чому речовий ринок затоплюватиме і надалі, навіть після того, як і зливову систему там хоча б частково модернізують, пояснював нашому виданню директор Департаменту інфраструктури міста Василь Новачок.

А що треба змінити у місті, щоб воно не перетворювалося на другу Венецію щоразу після дощів та злив, дивіться-слухайте у розмові з головним комунальником Хмельницького від каналу Nagolos TV.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook