Новини
Новини від читача

У тролейбусах Хмельницького замінять 20 валідаторів

Сьогодні зранку – близько 8-ої – хмельничани мали унікальну нагоду безплатно проїхатися тролейбусом 7а. Як розповіла його пасажирка, котра сіла на зупинці «Філармонія»: підійшла до першого валідатора – «Заблоковано», пише, до другого – те саме.

Довелося їхати безплатно, продовжила вона оповідь. Причому ні кондуктора в салоні не було (що очікувано), ні контролер не з’явилася, поки вона проїхала зупинок зо п’ять до «Поліклініки № 4». Не знає, може й досі курсує містом цей «безплатний» тролейбус…

Збої в роботі валідаторів трапляються, прокоментував ситуацію виконуючий обов’язки директора Хмельницького комунального підприємства «Електротранс» Сергій Бобух. Тому нині виробник обладнання «Герц» надав нові сучасніші валідатори «Електротрансу».

Зараз ми замінюємо 20 штук, – додав очільник комунального підприємства.

Пасажирам, які потрапляють у подібну ситуацію, Сергій Бобух рекомендував все ж підносити картки до валідаторів. Бо навіть перебуваючи «офлайн», вони можуть зчитати інформацію.

Взагалі, відмова від кондукторів і перехід на електронну систему розрахунків – це не тільки вимога часу, а й вимога законодавства, наголосив він. Вона дозволяє контролювати перевезення пільговиків і отримувати відповідне відшкодування.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook