Новини
Новини від читача

Відремонтоване НВО №1 у Хмельницькому обтягнули електричним дротом (ФОТО)

Радо зустріли батьки 1 вересня. Про всіх дітлахів такого не скажеш: деяким не дуже кортить йти до школи. Але кожному з дорослих і малих принаймні цікаво ввійти в новенький корпус навчального-виховного об’єднання №1, що у Хмельницькому на Старокостянтинівському шосе.

Національний прапор вітає батьків та учнів, кульки рідних жовто-синіх кольорів майорять над гостинно відчиненими дверима та на паркані.

Тільки паркан викликає деяке занепокоєння. Не той, що з кульками (умовно «внутрішній»), а зовнішній. Якось підозріло на ньому натягнуто дріт. На дерев’яних патичках-підпірках. Причому товстезний. Мабуть, під високою напругою.

Відчиняти двері школи, залишивши в межах досяжності допитливих дітлахів електричний дріт, – досить суттєвий недолік. Причому дріт починається у загрозливій на вигляд халабуді, що чомусь стоїть у кутку шкільного двору, а видимо закінчується в межах її ж території, закопаним у землю. Не знаю, що говорить з цього приводу техніка безпеки, але конструкція вкрай сумнівна.

До того ж усе облаштування території НВО №1 не виглядає завершеним. Окрім дроту, клумби-грядки виглядають так, ніби їх щойно покинули будівельники.

Між тим, за інформацією міської влади, на роботи в НВО виділили 56 мільйонів гривень, у тому числі на новий корпус 41 мільйон. За такі гроші могли підготувати належно школу до 1 вересня?

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook