Новини
Духовність

У Кам’янці помер священник, який лікувався від COVID-19

Про смерть священника повідомив на своїй сторінці у Фейсбук отець Роман Лаба, делегат Генерала ордену Отців Паулінів в Україні. Отець Алоїз Кособуцький – один з трьох отців-паулінів, які захворіли на коронавірусну інфекцію. 29 серпня повідомлялося про смерть внаслідок захворювання отця Валерія Якубчика.

Звістку про втрату, яку поніс орден Отців Паулінів в Україні, повідомили сьогодні, 8 вересня.

Дорогі Брати і Сестри! Сьогодні, 8.09.2021, о 1.00 вночі, в свято Народження Пресвятої Діви Марії, Господь покликав до себе по вічну нагороду отця Алоїза Кособуцького. Нехай спочиває у мирі.
Drodzy Bracia i Siostry! Dziś, 8 09.2021, o 1.00 nocy, w święto narodzenia Najświętrzej Maryi Panny, Pan powołał do siebie po wieczną nagrodę o. Alojzego Kosobuckiego. Niech spoczywa w pokoju,
написав отець Роман Лаба.

Нагадаємо, захворювання на COVID-19 у трьох священників з Кам’янця-Подільського підтвердили в середині серпня. Отець Арсеній Юрак лікувався у монастирі та легко переніс хворобу. Отець Валерій Якубчик не зміг подолати хворобу. Його поховали 1 вересня.

Того ж дня отця Алоїза Кособуцького перевели на штучну вентиляцію легень, оскільки його стан суттєво погіршився.

Похоронні урочистості о. Алоїза Кособуцького відбудуться в понеділок, 13 вересня, о 12.00, в парафіяльному храмі св. Миколая в Кам’янці Подільському.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook