Новини
Кам'янець-Подільська міська

Жінку з дітьми, які зникли у Кам’янці, розшукали в сусідній громаді

Поки поліція та небайдужі мешканці області займалися пошуками 23-річної мешканки села Кам’янка, вона з сином та молодшою сестрою гостювала на Чемеровеччині. Всі троє розшукуваних живі, здорові, протиправних дій щодо них здійснено не було, повідомили у поліції.

Нагадаємо, про зникнення жінки, яка пішла гуляти з сином та молодшою сестрою, повідомив її брат, який занепокоївся через відсутність членів родини вдома та неможливість зв’язатися з ними. Понад добу правоохоронці та мешканці області займалися пошуками зниклих та ділилися наявною у них інформацією. Кам’янчани навіть припускали, що можливе переховування від домашнього насиьства.

Зрештою “пропажу” знайшли у селі в Чемеровецькій громаді, куди жінка з дітьми поїхала гостювати. Як стало відомо з розмови з її братом, після смерті батьків, жінка взяла під опіку свою молодшу сестру та виховує самостійно її та свого сина.

Розшукуючи зниклу сім’ю, правоохоронці підняли на ноги всіх родичів, друзів та знайомих родини. А після їх завершення подякували усім небайдужим, які долучилися до пошуків.

За інформацією Кам’янець-Подільського РУП

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook