Новини
Освіта

Документальний проєкт про вчителів з Хмельниччини покажуть у всіх регіонах України

У вихідні в ефірі національного мовника демонструватимуть першу серію документального циклу історій «Вчитель», створеного творчою командою з Хмельницького. У 12-серійному проєкті глядачі побачать історії вчителів, які працюють у спеціалізованих школах і класах навчальних закладів області.

«Вчитель» — документальний освітній проєкт, який реалізовувався через відкритий відбір «Створюй із Суспільним». Реалізувала проєкт команда продакшн-студії Nagolos TV з Хмельницького.

Офлайн-презентація програми відбулася наприкінці серпня у приміщенні Хмельницької філії Суспільного.

Проєкт став відкриттям. Ми познайомилися з цікавими вчителями, справді відданими справі, які працюють за покликанням і люблять те, чим займаються. Вдячна їм за відвертість. Вони не хотіли здаватися кращими чи розумнішими ніж є, говорили щиро, – поділилася Наталія Захарчук, журналістка, яка працювала над телеісторіями проєкту «Вчитель».

До обговорення презентації тоді долучилися  вчителі, котрі брали участь в проєкті, і представники освітянських інституцій краю.

Це була ресурсна зустріч. І за градусом емоцій, і за інформаційною ємкістю. Зокрема, обговорили варіанти концепції можливого другого сезону проєкту “Вчитель”. Дуже би хотіла, аби він мав продовження і розширив географію. Тішуся, що мене в цьому підтримали і освітяни, і представники продакшену, які співпрацюють з нами в рамках “Створюй із Суспільним”, – розповіла продюсерка Суспільного Поділля Любов Тімкова.

Першу серію проєкту, який покажуть не лише на Хмельниччині, а у всіх регіонах України, можна переглянути в ефірі Суспільного 18 вересня о 15.00.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook