Новини
Хмельниччина туристична

Новий туристично-інформаційний центр відвідали понад 1000 хмельничан

Що таке ТІЦ і які послуги він надає – саме цим найчастіше цікавились відвідувачі туристично-інформаційного центру, який у Хмельницькому відкрили на святкування дня міста. Упродовж вихідних тут побувало більше тисячі людей. Серед них були й іноземці: гості з Бразилії, Чилі, Грузії та Ізраїлю.

За словами директора ТІЦ Віктора Герасимчука, найбільше відвідувачі цікавилися тим, чим займається туристичний інфоцентр. Були вже й попередні записи на екскурсійні програми по місту. Також продавали у ТІЦ сувенірну продукцію, якої тут чимало на будь-який смак.

Крім цього, у центрі можна безкоштовно взяти туристичний довідник та купити кави або чаю.

Серед екскурсій, які пропонують у ТІЦ – пішохідні, пішохідно-автобусні. Можуть підібрати екскурсію окремо для дорослих та дорослих з дітьми.

А от де смачно пообідати або переночувати, можна дізнатися в інформаційно-туристичних кіосках. Їх розмістили у 10 локаціях по всьому місту.

Це вхід в парк Чекмана, набережна, залізничний вокзал, три на «стометрівці» (на Проскурівській), на майдані (біля пам’ятника Героям Майдану), у парку Івана Франка та біля нового музею історії міста, який будується на Свободи, – розповів Віктор Герасимчук.

До всесвітнього дня туризму, який відзначали 27 вересня, працівники центру організували хмельничанам екскурсію «Магічний Проскурів». А в жовтні планують представити маршрути по області під назвою «Подорожуй з Хмельницького».

Відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook