Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому працюють над розробкою нової міської транспортної мережі

В очікуванні поповнення автопарку комунального підприємства «Електротранс» у місті готуються розширити існуючу муніципальну мережу, аби доповнити транспортні маршрути та охопити більшу кількість пасажирів. Разом з тим в обласному центрі продовжують шукати бажаючих працювати на комунальному транспорті та обіцяють безплатне навчання з проживанням майбутнім водіям.

Про новації, які незабаром відбудуться у роботі КП «Електротранс», повідомив хмельничанин Владислав Бондар, автор проєкту “Потяг Максим Яровець”, який наразі працює над розробкою нових можливостей для роботи комунального транспортного підприємства.

Нагадаємо, у Хмельницькому очікують поповнення комунального автобусного парку, яке дасть можливість нарешті налагодити транспортне сполучення між Лезневим та Ружичною та іншими мікрорайонами міста. Вісім нових середньогабаритних автобусів прибудуть на «Електротранс» у жовтні, за умови, що тендерні процедури будуть завершені у вересні.

Крім того, запланували у місті придбати і 50 нових тролейбусів в рамках модернізації тролейбусного парку комунального підприємства, яка, за попередніми підрахунками, обійдеться у 13,5 мільйона євро кредитних коштів. Тож нові транспортні одиниці не лише замінять старі, на які неодноразово у соцмережах нарікали хмельничани, а й, можливо, вийдуть на нові маршрути, які спростять містянам пересування містом.

Саме над їх розробкою працюють наразі на «Електротрансі».

Оновлення парку муніципального транспорту надасть змогу не лише покращити існуючі обсяги перевезень, а й розширити географію міських пасажирських перевезень, що своєю чергою надасть нові можливості для жителів і гостей міста.  Саме тому, ми з Максим Мельничук оперативно працюємо над розробкою нових транспортних можливостей для роботи муніципального транспортного – ХКП “Електротранс”,повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Владислав Бондар.

Додав також: їхня робота спрямована на те, аби КП “Електротранс” мав змогу залучити максимальну кількість пасажирів та бути не лише потужним гравцем на ринку міських пасажирських перевезень, а й його лідером.

Нова муніципальна транспортна мережа над якою ми працюємо, буде відкрита обличчям до пасажирів, оскільки підприємство готове залучати нові пасажиропотоки і боротись за кожного пасажира, – додав Владислав.

Також зазначив, що в «Електротрансі» готові вислухати та проаналізувати усі пропозиції, які мають хмельничани. Та принагідно запропонував долучитися до команди транспортників, опанувавши професію водія автобуса. Більше інформації про це можна дізнатися за посиланням.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook