Новини
Освіта

У Хмельницькому вчителів зі святом вітали на даху ТРЦ (ФОТО)

Скориставшись теплою погодою, просто неба, на даху торгово-розважального центру кращим хмельницьким освітянам вручили відзнаки та привітали з професійним святом. Хмельницький міський голова назвав такий формат святкування неформальним та зазначив, що День працівників освіти – “майже його” свято.

Крім відзнак, які отримали кращі педагогічні колективи міста, премії та надбавки за сумлінну працю вручили і кращим вчителям. Як зазначив Олександр Симчишин, обійшлося це місту в чималу суму, але працівники освіти того варті.

Часто повторюю фразу фон Бісмарка: “Війни виграють не генерали, війни виграють вчителі та священники”. Впевнений, що так і є. Тому кошти в освіту вкладали і вкладати будемо. Інвестиція в дітей повертається сторицею!прокоментував на своїй сторінці у Фейсбук очільник громади.

Також він додав, що у місті завжди шукають будь-яку додаткову мотивацію для успішних працівників.

Ми одне з небагатьох міст, яке виплачує нашим педагогам саме до дня працівників освіти надбавку в розмірі 100% до посадового окладу, – прокоментував міський голова.

Конкурс на кращий колектив закладів освіти проводитимуть у місті щороку, щоб зміцнити у суспільстві авторитет педагога. І, як зазначив Олександр Сергійович, “наступного року боротьба за звання кращого колективу буде ще цікавішою, бо переможці отримають кошти на покращення матеріальної бази закладу”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook