Новини
Кам'янець-Подільська міська

Кам’янчани забирають прокатні електросамокати додому

До нового сервісу прокату звикають не лише мешканці Хмельницького, один з яких вже встиг відзначитися, спробувавши поцупити двоколісний транспорт, а й мешканці Кам’янця, де аналогічна послуга запрацювала того ж дня.

Кам’янчани, проте, виявилися більш чемними. Електросамокати, залишені клієнтами на тротуарах, вони вважають загубленими, і забирають їх додому, аби “повернути власникам за наявності документів”. Про це повідомляють у спільноті Kamianets Кам’янець Каменец:

Також сервіс прокату самокатів C24 повідомляє, що деякі самокати ховають за деревами, залишають в урнах тощо. А користувачі повідомляють про проблеми розблокування та списання коштів. На Фейсбуці кам’янчани залишені самокати сприймають, як загублені, і повертатимуть за наявністю документів.

 

Кам’янчани коментують:

Ой дурак, себе оставь ) или продай, будет на жигуль бабки )

Я їх вчора ввечері зо 5 знайшла)) лінь було тягнути додому) особливо вразив серед ночі біля 13-ї школи)) стоїть собі такий одинокий))

От коли виросте вихованні люди, хтось вклав гроші, а іншим тільки красти і наживатися

У Хмельницькому тим часом розповіли подробиці вчорашньої спроби викрадення самоката та роз’яснили, як працює система відстеження.

Кожен самокат відслідковується за трекерами та надсилає сигнал тривоги працівникам. Відстежується як перевищення швидкості, так і рух прокатного транспорту без оплати, що, власне, і сталося вчора у Хмельницькому. У Кам’янці ж, схоже, ця система відстеження не спрацювала, якщо одному з містян вдалося безперешкодно доставили самокат додому.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook