Новини
Новини від читача

У частині Хмельницького відключили опалення

Мешканці обласного центру, теплопостачання яким забезпечує комунальне підприємство “Південно-Західні тепломережі”, найближчі кілька днів матимуть у домівках холодні батареї.

За інформацією наших читачів, під час спілкування з працівниками комунального підприємства їм стало відомо, що опалення в їхніх домівках комунальники відключили відповідно до отриманого розпорядження.

Знову включити опалення в домівках хмельничан у КП “Південно-Західні тепломережі” планують після вихідних.

Тим часом на вихідні синоптики обіцяють зниження температури вдень до 8 градусів, а вночі – ще менше. До того ж у місті чимало людей, які підхопили сезонні захворювання, бо, крім COVID-19 у нас люди хворіють ще й на застуди, бронхіти, грип тощо. І відключення опалення хмельничанам, які хворіють вдома, аж ніяк не допоможе одужати швидше.

Нагадаємо, у Славуті опалювальний сезон має стартувати лише сьогодні, 20 жовтня. Опалення обіцяють подати у домівки містян та у частину навчальних закладів.

ДОПОВНЕНО: Станом на вечір опалення відключене у всьому місті. Причина, за словами комунальників, підвищення температури зовнішнього повітря. Відновити теплопостачання обіцяють, щойно надворі знову стане холодніше.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook