Новини
Дозвілля

Парк динозаврів у Хмельницькому готують до закриття

Атракціон, навколо якого хмельничани свого часу здійняли чимало галасу, пропрацював у місті менше, ніж планувалося. Проте, як зазначають його власники, за цей час сотні мешканців обласного центру (а, можливо, і його гостей) встигли побачити макети давніх тварин. У хмельницькому дендропарку динопарк пропрацює ще кілька днів, а потім почне згортатися.

Нагадаємо, атракціон з механізованими копіями динозаврів розмістили в середині вересня на одній з ділянок дендрологічного парку “Поділля”, що у мікрорайоні Виставка у Хмельницькому. Ще до відкриття атракціону дехто із хмельничан виступав категорично проти такого використання природоохоронної зони та навіть вдавався до певних маніпуляцій, поширюючи у соцмережах інформацію про “вкрадений у хмельничан парк“. Попри це, динопарк відкрився, як і планувалося, у день початку святкувань Дня міста Хмельницького – 25 вересня.

Власники атракціону попередньо зазначали, що працюватиме він щонайменше два місяці, а далі прийматимуть рішення, чи продовжувати роботу, чи ні, в залежності від зацікавленості хмельничан. Очевидно, потік бажаючих подивитися на динозаврів різного ґатунку суттєво знизився, тож на сторінці атракціону у соцмережах попередили, що працюватиме він у дендропарку ще кілька днів – до 31 жовтня.

Телепорт в епоху динозаврів закриється 31.10! Залишилося не так багато часу, щоб зустрітися з велетенськими рептиліями, які гарчать, рухаються, кліпають, дихають і навіть катають охочих на спинах! – йдеться у повідомленні.

Працює атракціон з 10 ранку до 9 вечора. Вхід для дорослих (від 12 років) коштує 120 грн, для малечі (від 3 до 12 років) – 100 грн. Діти до 3 років можуть подивитися на фігури та покататися на них безплатно.

Система пільг (безплатний вхід) діє для:

  • дітей-сиріт;
  • дітей з інвалідністю та супроводжувача;
  • учасників АТО;
  • дітей загиблих учасників АТО;
  • дітей-іменинників.

Багатодітним сім’ям знижка на дитячі квитки – 50%.

Пільги діють лише за наявності підтверджуючих документів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook