Новини
Інфраструктура

На новому бульварі у Хмельницькому зіпсували лавку (ФОТО)

Одне з місць для сидіння, встановлених на облаштованому за гроші мецената бульварі на вулиці Свободи, вже не витримало чи то маси тіла, чи то маси емоцій хмельничан, та трохи перекосилося. Фото пошкодженої лавки виклали у соцмережах.

Нагадаємо, оновлену зону для відпочинку у центрі міста більшість хмельничан побачила на початку цього року, завдяки допису міського голови, який виклав на своїй сторінці у Фейсбук фото із засніженого бульвару та повідомив, зокрема, що на ошляхетнення алеї між смугами руху з бюджету міста не було витрачено жодної копійки. Знадобилося трохи часу, аби дізнатися, що кошти в облаштування цієї території вклав місцевий підприємець. Згодом навколо нового бульвару було чимало історій – і з встановленням копії Ейфелевої вежі, і з хмельничанами, які на цю споруду видиралися, як на Говерлу, і з “обрізанням” бульвару, який перешкоджав нормальному руху тролейбусів.

Одразу, щойно хмельничани роздивилися бульвар зблизька, у них були питання до лавок, встановлених вздовж нього. Проте, як зазначив свого часу головний архітектор Хмельницького, дизайнер побачив їх саме такими.

Непристосованість місць для сидіння до суворих хмельницьких реалій проявилася через 9 місяців. У фейсбук-спільноті Департаменту інфраструктури міста поширили фото, на якому видно, що одна з лавок трохи похилилася і стала ще небезпечнішою, ніж, на думку деяких хмельничан, була до цього.

Тож тільки зробили…. Чому так мало служить. Бульвар на Свободи, – прокоментував фото його автор.

У коментарях хмельничани розказали, що вони думають про людей, з якими мешкають в одному місті та про сам бульвар та його облаштування. Зокрема, обговорили матеріали, з яких зроблені лавки, та, чомусь, міську владу, яка, на думку хмельничан, використовує кошти громади неправильно. Хоча, нагадаємо, бульвар облаштований за приватні кошти.

І ще у коментарях пишуть таке:

Здається, там не обійшлось без допомоги тих кому немає чим зайнятись.

Секундочку, воно що до дерева прибите???

Профіль не той підібрали.

Такі делікатні та непрактичні речі не варто було встановлювати. Лавка на двох ніжках, аж ніяк не практична, оскільки вона має бути розрахована на різну вагу та різну компанію. Дерево не оброблене і вже починає гнити. Сміттєві баки зроблені з тонкого полотна, що прямо закликає випробувати свої сили по деструкції. Шкода, що гроші громади в скорому часі просто пропадуть

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook