Новини
Хмельниччина туристична

Новий туристичний маршрут та путівник презентують на Хмельниччині

Мандрівники, дослідники рідного краю, шукачі пригод, туристи з досвідом та ті, хто тільки планує виходити на незвідані стежки Подільського краю, можуть долучитися до презентації нового культурно-туристичного маршруту “Terra Podolica” та путівника, який про нього розповідає.

“Terra Podolica” – маршрут, прокладений Придністерським Поділлям. Він знайомить з головними геологічними об’єктами, які розкривають зміст регіонального ландшафту Хмельницької області. У популярний, науково-пізнавальний, релаксаційний чи екстремальний спосіб маршрут дозволяє дослідити конкретні геологічні об’єкти та відчути унікальний колорит локації.

“Terra Podolica” дає змогу відкрити цей куточок України по-новому, пропонує пізнавальні водні й трекінгові активності, полювання за скам’янілостями та дослідження дикої природи. Весь комплекс має перспективу стати новою  туристичною меккою, – йдеться у повідомленні організаторів презентації.

Через карантинні обмеження, презентація відбуватиметься онлайн. Долучитись до події можна на платформі Zoom за посиланням завтра, 10 листопада, о 13.00.

У презентації візьмуть участь:

  • Ігор Касіяник, кандидат географічних наук,  доцент, завідувач кафедри географії та методики її викладання Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка – представить маршрут та туристичний путівник.
  • Євген Ткач, керівник проєкту “Terra Podolica” – представить інтерактивну карту та розповість про подальший розвиток проєкту.

Презентація проєкту “Terra Podolica” реалізується в межах партнерської програми «Культура. Туризм. Регіони» Українського культурного фонду та Державного агентства розвитку туризму.

нагадаємо, нещодавно на Хмельниччині презентували туристичний маршрут  «Camino Podolico: Подільський шлях святого Якова», створений за моделлю відомого у світі шляху святого Якова.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook