Новини
Дозвілля

Секретну атракцію обіцяють хмельничанам на Різдвяному ярмарку

Майданчик для відпочинку під час новорічно-різдвяних свят почнуть облаштовувати біля кінотеатру імені Шевченка наприкінці листопада. Дерев’яних будиночків буде більше, ніж минулого року, та й територію ярмарку, який працюватиме шість з половиною тижнів, обіцяють збільшити.

На вже традиційному Різдвяному ярмарку планують встановити близько пів сотні звичних оку хмельничан дерев’яних будиночків, де торгуватимуть новорічними сувенірами, прикрасами, гарячими напоями та вуличною їжею. В управлінні торгівлі Хмельницької міської ради кажуть, їх буде більше, ніж минулого року, коли довелося скоротити місця для підприємців через карантинні обмеження.

Буде розширена сама площа, локація на вулиці Проскурівській, але не за рахунок будиночків, а за рахунок того, що буде нова атракція, яку ми поки що тримаємо у секреті, – розповіла начальниця управління торгівлі Руслана Сідлецька.

Також Різдвяний ярмарок у Хмельницькому, який, за попередніми планами, працюватиме з 4 грудня по 19 січня, цього року має потішити хмельничан новими фотозонами, над якими працюють в управлінні.

Загалом, під час новорічно-різдвяних святкувань для мешканців та гостей міста запланували чимало цікавих заходів, в тому числі благодійний аукціон, флешмоб тощо.

Ми готуємося по максимуму. Дуже насичена програма і дуже багато подій має бути. Єдине, що, відповідно до обставин ми будемо програму коригувати. Але я думаю, що найближчим часом буде затверджена програма і з нею можна буде ознайомитися, – зазначила Руслана Сідлецька.

Нагадаємо, незабаром на території майбутнього Різдвяного ярмарку у центрі Хмельницького почнуть монтувати ялинку. А в Старокостянтинові роботи з монтажу новорічного дерева почалися минулого тижня.

Відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook