Новини
Інфраструктура

Ялинку та нову зупинку монтують у Хмельницькому (ФОТО)

Одразу на двох локаціях у центрі Хмельницького комунальники та працівники підрядника працюють над покращенням інфраструктури міста та облаштуванням території майбутнього Різдвяного ярмарку. На вулицю Проскурівську приїхали вантажівки з частинами новорічної ялинки, а на вулиці Соборній, біля ЦНАПу від ранку встановлюють каркас майбутнього павільйону для очікування громадського транспорту.

Третя з шести

Нагадаємо, шість нових антивандальних павільйонів, зроблених за зразком, розробленим французькими дизайнерами, мають до кінця року встановити на шести зупинках у центрі Хмельницького. Дві зупинки громадського транспорту біля парку Шевченка вже оновлені, на черзі – вулиця Соборна. Тут від ранку працюють робітники підрядника.

Наразі каркас зупинки вже встановлений і навіть частково засклений.

Поки тривають роботи, тролейбуси тимчасово беруть пасажирів за декілька метрів від зупинки.

На щастя, бажаючих припаркувати своє авто майже впритул до зупинки сьогодні не видно, інакше і пасажирам, і водіям було би трохи сутужно із посадкою та висадкою.

Цією зупинкою, нагадаємо, протягом дня користується близько тисячі хмельничан, оскільки тут зупиняються тролейбуси, які їдуть. у мікрорайони Ракове, Озерна, Виставка та Гречани. Проте, судячи з того, що можна зараз побачити на зупинці, новий павільйон особливо великими розмірами не відрізняється. Власне, схоже, він буде точною копією того, який встановлений на вулиці Героїв Майдану та вже отримав порцію критичних коментарів від хмельничан.

Навіть якщо зважити на те, що тролейбуси на зупинку “ЦНАП” приїжджають досить часто, деякі з них все одно доводиться чекати досить довго. До прикладу, інтервал руху тролейбуса №9 – 30-40 хвилин. Тож якщо перед носом пішов один, другий приїде ще не скоро.

А всього таких тролейбусів через цю зупинку курсує, якщо вірити розкладу, 14.

Чи всім вистачить місця під накриттям у випадку дощу, вітру або заметілі – питання риторичне. Хоча, зрештою, нова зупинка зі скляними стінами (як каже підрядник, антивандальними) все одно краще ніж те, що було раніше.

Свято наближається…

На вулиці Проскурівській – нічого особливо нового не відбувається. Ті самі працівники привезли ті самі запчастини, щоб зібрати ту саму ялинку, що й у попередні роки.

Хмельничани до свого новорічного дерева вже звикли і, схоже, з нетерпінням чекають, коли нарешті запрацює Різдвяний ярмарок. Який, нагадаємо, цього року має бути більшим за площею та матиме секретну атракцію (за інформацією управління торгівлі). Відкриється Різдвяний ярмарок у Хмельницькому, за попередньою інформацією, з 4 грудня і закриється після 19 січня.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook