Новини
Спорт

Шостий “Активний парк” відкрили на Хмельниччині

Старокостянтинів став останнім у переліку громад, де за програмою “Здорова Україна” відкрили нову спортивну локацію. Раніше, нагадаємо, “активні парки” вже відкрили у Красилівській, Славутській, Кам’янець-Подільській, Полонській та Орининській громадах. Всі майданчики побудовані за єдиною моделлю і мають на меті зробити спорт доступним для всіх.

У відкритті майданчика у Старокостянтинові взяли участь перший заступник голови Хмельницької ОДА Сергій Тюрін, міський голова Старокостянтинівської міської територіальної громади Микола Мельничук, координатор спортивної локації, директор комунального закладу Старокостянтинівського міського центру «Спорт для всіх» Сергій Грищук та інші представники влади.

Для ефективних занять спортом координатори проєкту у Старокостянтинові отримали нове спортивне обладнання.

Перше заняття-руханку, у якому взяли участь вихованці спортивної школи та гості заходу, провів майстер спорту міжнародного класу, тренер з легкої атлетики ДЮСШ Олександр Вербицький. Долучився до неї також міський голова Микола Мельничук.

Спортивна локація працюватиме щодня, доступ до тренажерів – безплатний. Тренування можна завантажити на сучасний телефон безпосередньо на майданчику. Проводитимуть їх відомі українські спортсмени.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook