Новини
Інфраструктура

У Нетішині швидкість руху транспорту контролюватимуть за допомогою спецобладнання

Ефективність нового обладнання, яке Нетішин отримав у подарунок, вивчатимуть та аналізуватимуть, аби в майбутньому, можливо, подібні табло з’явилися і на інших вулицях міста задля безпеки пішоходів та збереження дорожнього полотна.

Два табло, які показують швидкість руху автомобілів, встановили у Нетішині на вулиці Набережній працівники КП «Благоустрій».

Місце їхнього розташування вибрали не випадково: поряд – школа та пішохідний перехід, а за декілька метрів – крутий поворот з вул. Висоцького, зазначають у виконавчому комітеті Нетішинської міської ради з посиланням на керівника комунального підприємства Віктора Кондрацького.

Надалі у місті вивчатимуть і аналізуватимуть ефективність встановлення таких радарів – чи можуть вони стати заміною «лежачих» поліцейських, від встановлення яких псується дорожнє покриття.

Як зазначили у пресслужбі виконкому, обидва прилади «ГРАН СВД СГ-350х16 RG» місту подарувало підприємство з Львівщини, яке виконувало роботи по облаштуванню сучасної системи відеоспостереження в місті.

Нагадаємо, у Нетішині за громадським порядком на вулицях міста з початку осені стежать за допомогою нової системи відеоспостереження, яка вже показала себе у дії. Так, за тиждень після початку її роботи правоохоронцям вдалося вирахувати винуватця ДТП, який залишив місце події, а згодом на камери зафіксували низку порушень правил дорожнього руху водіями та пішоходами.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook