Новини
Кам'янець-Подільська міська

Поліцейські Кам’янця долучилися до дитячого проєкту «Місто моєї мрії»

Ідея полягала в тому, щоб дітки писали казки про рідне місто, а відомі у місті дорослі їх озвучували. Виконати цю місію запросили і кількох правоохоронців Кам’янця-Подільського.

Проєкт для дітей на кращу казку про рідне місто започаткували у Кам’янці-Подільському ще на початку цього року. З ініціативою виступила громадська організація «Батьківська рада Кам’янця-Подільського», підтримали ідею і в міській раді.

Листів на конкурс прийшло неочікувано для всіх дуже багато. І кожна з них заслуговувала на увагу. Тож організатори конкурсу вирішили, що дитячі казки потрібно озвучити, і запросили для виконання цієї поважної місії відомих містян, серед яких було і кілька поліцейських.

Та на цьому проєкт не закінчився, а отримав продовження у вигляді книги, до якої юні художники також намалювали ілюстрації.

Окрім того, на кожній сторінці поряд з казкою надруковано QR-код, просканувавши який, можна перейти на сторінку з відео, де казочку зачитує відома в місті людина,розповіли у поліції Хмельницької області.

Вчора в приміщенні галереї мистецтв відбулась презентація книги за участі її юних ілюстраторів та читців. Кожен, хто долучився, отримав свій примірник та мав можливість поділитися враженнями від участі в проєкті.

Для мене участь у такому чудовому проєкті – неабияка відповідальність. Я дуже люблю дітей – у мене самої їх двоє – і бажаю, щоб та безпосередність, доброта і любов до рідного міста супроводжувала їх все життя. А ми, поліцейські, подбаємо про безпеку нашого міста, – розповіла Тетяна Чубар, старша інспекторка Кам’янець-Подільського райуправління поліції, яка теж долучилась до цієї ініціативи.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook