Новини
Погода

Прогноз на 3 січня: мешканців Хмельниччини попередили про посилення вітру

За інформацією надзвичайників, у понеділок, 3 січня, на території області оголошено І (жовтий) рівень небезпечності. Синоптики ж дали рекомендації, як захистити себе під час посилення поривів вітру.

За даними Укргідрометцентру завтра на Хмельниччині пориви вітру досягатимуть 15-24 метрів на секунду. Аби не травмуватися на вулиці та запобігти пошкодженню майна в будинках, мешканцям області радять тримати вікна у домівках щільно зачиненими; на вулиці триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та дерев; не паркувати під деревами автомобілі. Також під час сильних поривів вітру радять перечекати їх у приміщенні.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології на території області буде хмарно з проясненням. Вночі місцями невеликий мокрий сніг з дощем, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний. Температура повітря вночі – від  2° морозу до 3° тепла, вдень – 3-8° тепла

У Хмельницькому буде хмарно. Удень та ввечері очікується дрібний дощ, ближче до вечора він посилиться. Температура повітря вранці та ввечері +5, вдень +6.

У Кам’янці-Подільському також буде похмуро, дрібний дощ очікується ввечері. Температура повітря вранці +4, вдень +9, увечері +7.

У Шепетівці дощ йтиме вночі, вранці – припиниться, вдень піде знову, під вечір – послабшає. Температура повітря від +6 вранці підніметься до + вдень і увечері опуститься до +5.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook