Новини
Новини від читача

Зійшов сніг – почали ремонтувати вулиці у Хмельницькому

Коли за два дні до Нового року ремонтники подлубали нещодавно покладений асфальт на дорозі до НВО № 1, подумалось, усе як завжди: тільки зробили – поламали. Але, здається, не забули відповідні служби про «передноворічну яму» та продовжили ремонт у перший робочий день після свят.

Прийшов Новий рік – пішов сніг. Закінчилася ніби тимчасово зима й усі дорожні негаразди знов – у всій красі перед нашими очима. Зрання вийшов – видлубана днями яма трохи просіла. Камінчики, що її наповнюють, естетично розкотилися дорогою на радість автомобілістам. Подумалось, яким шаром вони встигнуть прикрасити навколишній асфальт, до якої глибини просяде ремонтна дірка, поки щось із нею щось зроблять?

Поки так міркував, смакуючи кавою, несподівано техніка серйозна приїхала з купою каміння. Присипала яму. Тепер не «провалля» прикрашає дорогу, а невеликий горбочок із камінців.

Чи довго камінчики лежатимуть чи кататимуться дорогою – наразі не відомо. Але відповідальні хлопці, що ремонтували сьогодні дорогу, відповіли, що спочатку мають камінці вкачатися. Затим – справа за погодою.

Якщо січнева «весна» триватиме, то й заасфальтувати пороблене можуть незабаром, бо камінчики вже почали втрамбовувати машини, що повезли хмельничан у післяноворічних справах.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook