Новини
Суспільство

Екстремальне катання влаштував водій на хмельницькому майдані (ВІДЕО)

Після снігопаду на вулицях Хмельницького з’явилися як любителі кататися з гірки, так і охочі погазувати та показати своє вміння “дрифтувати” в межах міста. Один з таких водіїв-екстремалів традиційно не оминув увагою головну площу міста, очевидно, вважаючи, що саме там місце для вправляння у водійській майстерності.

Відео самобутнього дрифтера поширили у соцмережах. Вже не вперше саме на майдані Незалежності, поруч з адміністративними будівлями та зовсім недалеко від відділку поліції хмельничани порушують правила, виїжджаючи автомобілем на територію, призначену для пересування виключно пішоходів. Очевидно, 5 хвилин драйву того варті.

Відео: Новини Хмельниччини

Нагадаємо, напередодні Нового року на майдан Незалежності у Хмельницькому також виїхали автомобілі, в кількості близько трьох десятків. Проте тоді це робили в рамках флешмобу, аби створити напередодні свят “AUTO ялинку“.

А любителів порушувати правила та газувати на вулицях міста у Хмельницькому час від часу таки знаходять та карають. Як це сталося у випадку з водієм, який влаштував небезпечні маневри у центрі міста.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook