Новини
ДТП

У Хмельницькому районі легковик злетів з дороги в замерзле озеро

Ситуація на дорогах Хмельниччини після снігопаду та коливання температур для водіїв суттєво ускладнилася, призвівши в останні дні до низки ДТП, в тому числі з постраждалими та загиблими. Ще одна дорожньо-транспортна пригода, яка сталася у Хмельницькому районі, також могла закінчитися трагічно. Але на щастя, все обійшлося.

Про ДТП у селі Малиничі, що за півтора десятка кілометрів від Хмельницького, повідомили у соцмережах. Як йдеться у коментарі до фото у спільноті Dtp_km, водій з’їхав з дороги у замерзлу водойму.

Спочатку зі слів ймовірних свідків повідомлялося, що водій Opel нібито тікав від переслідування поліції, не впорався з керуванням та опинився в озері. Проте згодом інформацію доповнили, зазначивши, зі слів іншого свідка, що водій просто “не впорався з керуванням, від поліції не тікав”.

Обійшлася ДТП без постраждалих.

Нагадаємо, на трасі між Шепетівкою та Хмельницьким внаслідок ДТП Renault Logan злетів з дороги на узбіччя та врізався у кущі. На допомогу сім’ї хмельничан, батькам та їхній доньці, прийшли водії автомобілів, котрі проїжджали повз. Вони витягнули постраждалих з автомобіля, а сам легковик відбуксирували на трасу за допомогою тросу.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook