Новини
Погода

Прогноз на 14 січня: на Хмельниччині оголосили штормове попередження

Протягом двох днів на Хмельниччині очікується посилення вітру до 15-20 м/с, вдень 14 січня та протягом доби 15 січня 25-27 м/с.(!) Також прогнозують в області замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні. Такі погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи енергетичної та будівельної галузі, житлово-комунального господарства та зв’язку.

Про погіршення погодних умов попереджають мешканців області у Хмельницькому центрі з гідрометеорології.

Щодо загального прогнозу погоди на завтра, 14 січня, то за інформацією ЦГМ, на території області буде хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень  невеликий сніг з дощем. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

14 січня вшановується пам’ять святителя Василія Великого, архієпископа Кесарії Каппадокійської. За прикметами, якщо на Василя зранку туман, буде хороший врожай влітку і восени. Багато зірок на небі – до ягідного літа. Якщо на Василя тепло і сніг — літо буде теплим і дощовим.

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до вечора. На зміну дрібному дощу, який розпочнеться після обіду, ввечері прийде дощ зі снігом. Температура повітря вранці +1, вдень +2, ввечері +1.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо також буде вкрите хмарами. Удень очікується дрібний дощ, який ввечері перейде у дрібний дощ зі снігом. Температура повітря вранці +2, вдень +4, ввечері +3.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Удень – дрібний дощ, увечері йому на зміну прийде дощ зі снігом. Температура повітря вранці +1 вдень +3, увечері +1.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook