Новини
Інфраструктура

“Тролейбусику, не хворій”: хмельничани відреагували на ремонт в салоні громадського транспорту

Фото заліпленої ізолентою стелі в тролейбусі, викладене у соцмережах, викликало чимало реплік з боку хмельничан – як іронічних, так і саркастичних. Деякі одиниці громадського транспорту у Хмельницькому, схоже, доживають свої останні дні, проте, за відсутності альтернативи, вперто продовжують виходити на маршрути, аби дати можливість містянам пересуватися містом у справах.

Вулицями Хмельницького їздять різні тролейбуси: і нові, і старі, але добре і капітально відремонтовані, і такі, що, здається, розсипаються на очах. Проте новим тролейбусам хмельничани приділяють мало уваги (хіба що їх гарно прикрашають на свята) а от старі, та ще й з особливостями, обговорюють досить активно.

Нещодавно у соцмережах поговорили про тролейбус, що на фото.

На перший погляд, не зовсім зрозуміло, що змусило автора фото викласти його на загал. Лише уважно придивившись, стає зрозуміло – іржа та дірки. Хтось із хмельничан під цим фото традиційно покритикував владу, хтось – став на захист і такого транспорту у місті:

Це в Москві замість тролейбусів ходять електробуси.. А ми в Україні. Скажіть цим ЗІУ-682 дякую, що вони вас возять. Ми цим трудягам памятник маємо поставити. Якщо хтось не знає, нагадую, що лише того року списали тролейбуси, які до 90-х років їздили в Баку!!!!!!!. І всі 30 років незалежності їздили в Проскурові. Це, 136,146,152,155,158,157 і т.д.

Наступним “під роздачу” потрапив тролейбус, в якому хмельничани помітили “кондиціонер”.

Тут думки хмельничан розділилися:

Така “вентиляція” створена спеціально для “зайців”.Тепер під час перевірки безквиткові пасажири матимуть можливість вискочити на ходу.

Це щоб на повному ході контролери застрибували

Заразом поговорили і про наболіле:

Мене от цікавить, куди поділись із старих тролейбусів обігрівачі, які минулі роки висіли на стінах ? В мороз неможливо і декілька зупинок проїхати, так ноги мерзнуть. Вікна в інеї аж в салоні. Ціну за проїзд підняли, але їхати в старих тролейбусах не реально (((

Перед цим побачили хмельничани щось подібне і в маршрутці.

У хмельницьких маршрутках вперше помітили клімат контроль. За словами пасажирки, водій маршрутки №50 регулював температуру повітря у салоні за допомогою відчинених дверей.

Сьогодні ж хмельничани обговорюють ремонт, який побачили в одному з тролейбусів. Виглядає це так.

Хмельничани прокоментували:

Як зуміли, так і зробили

Ну, тримається ж?) Все, які ще можуть бути питання

Зато валідатор красівий)) Блєск срєді ніщити)

Треба було заліпити бактерицидним пластиром і сказати “Тролейбусику, не хворій”

Звичайна помилка новачків, потрібно синю ізоленту брати )

А чому не синя ізолента???

Отак з жартами та сарказмом мешканці Хмельницького живуть в очікуванні пів сотні нових тролейбусів, які обіцяли доставити в місто ще восени минулого року. Проте, судячи з того, що говорять у владі, складається враження, що новий транспорт хмельничани побачать не скоро, адже попереду ще – техніко-економічне обґрунтування закупівлі 50 нових тролейбусів, яке робитиме британська компанія “Ernst&Young”. і вже потім – закупівля тролейбусів, яку фінансуватиме Європейський банк реконструкції та розвитку, а також оновлення транспортної мережі міста та тролейбусного депо.

Фото, відео: Хмельницький LIVE

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook