Новини
Погода

Прогноз на 28 січня: циклон Marie принесе на Хмельниччину сніг та вітер

У п’ятницю, 28 січня, на території України, за даними синоптиків, пануватимуть атмосферні фронти циклону Marie. Вони принесуть в область сніг та мокрий сніг, а також вітряну погоду. Найвітряніше буде у центрі області, проте не настільки, аби оголошувати в регіоні штормове попередження.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології у п’ятницю в області буде хмарно, очікується невеликий мокрий сніг, вдень – з дощем. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі  1-6° морозу, вдень  від 2° морозу до 3° тепла.

У давнину, щоб дізнатись погоду, спостерігали за небом. Якщо зірки сильно блищать, то бути морозу, а якщо вони тьмяні, то буде тепло. Якщо з півночі приходили хмари, то відлиги не чекали. Сніговий буран передвіщав міцний мороз вночі.

Протягом дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Уночі очікується сніг. Вранці – без опадів. Удень йтиме дрібний дощ зі снігом, який ввечері зміниться снігом. Температура повітря вранці 0, вдень +1, ввечері +1.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі очікується сніг. Вранці – без опадів. Удень та ввечері йтиме дрібний дощ зі снігом. Температура повітря вранці -1, вдень +3, ввечері +2.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Уночі очікується дрібний дощ зі снігом. Вранці – без опадів. Удень він піде знову, проте вже сильніше, а ввечері його змінить сильний сніг. Температура повітря вранці +1, вдень +1, увечері 0.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook