Новини
Погода

Прогноз на 7 лютого: на Хмельниччині тиждень почнеться з вітру та снігу

У понеділок, 7 лютого, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями; часом невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень від 1° морозу до 4° тепла, повідомили у Хмельницькому центрі з гідрометеорології.

Цього дня відзначається день пам’яті святителя Григорія Богослова. У минулі часи за цим днем судили про майбутню зиму. Яким день буде зранку до обіду, такою буде і перша половина наступної зими, а погода з обіду до вечора вказувала на другу половину зими. Густий туман передвіщав мор худоби, а ясна погода — до сприятливого року.

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ зі снігом, який розпочнеться вранці, після полудня може посилитися, але через деякий час повинен скінчитися. Температура повітря вранці +2, вдень +2, ввечері +2.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Удень очікується дощ, який ввечері перейде у дрібний дощ зі снігом. Температура повітря вранці +3, вдень +6, ввечері +3.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Вночі йтиме дощ зі снігом. Вранці він посилиться, але до вечора повинен припинитися. Температура повітря вранці +2, вдень +2, увечері +1.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook