Новини
Погода

Прогноз на 10 лютого: четвер на Хмельниччині буде теплий

За прогнозами синоптиків на мешканців області чекає завтра різноманітна погода. Одні стверджують, буде ясно, інші – буде хмарно. Але всі сходяться на тому, що температура по області буде протягом доби плюсова, вночі трохи сніжитиме, але вдень опадів не передбачається.  

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології у четвер, 10 лютого, на території Хмельниччини буде хмарно з проясненнями, вночі часом невеликий мокрий сніг з дощем, вдень без істотних опадів. Вночі на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 4-9° тепла.

Цього дня вшановується пам’ять преподобного Єфрема Сиріна. У народі цей день називали Єфрем Вітродуй. Люди боялись вітру 10 лютого, оскільки він передвіщав сире, холодне літо. Ще до нас дійшли спостереження за снігом: якщо нічний сніг залишиться на гілках дерев, то й на землі не розтане.

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Без опадів. Температура повітря вранці +4, вдень +5, ввечері +4.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вранці +5, вдень +8, ввечері +5.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вночі та вранці очікується дрібний дощ. Температура повітря вранці +4, вдень +5, увечері +4.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook