Новини
Погода

Прогноз на 12 лютого: вихідні на Хмельниччині принесуть сніг та вітер

У вихідні на Хмельниччині очікуються перепади температури, мінлива хмарність, місцями поривчастий вітер. В суботу небо над областю буде похмурим, а от в неділю, як обіцяють синоптики, можна буде погуляти під сонечком. Суттєвих опадів протягом двох днів не передбачається.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології у суботу, 12 лютого, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі невеликий сніг, мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вночі слабке налипання мокрого снігу. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

Погоду цього дня передвіщав місяць: якщо цієї ночі він був червонуватий, варто чекати сильного вітру. А сильний вітер вказував на сиру погоду: “Вітер здійнявся – до сирого року”. Якщо вітер дув з півночі, а хмар не було, готувались до великих холодів.

У Хмельницькому хмурий ранок зміниться ясним днем та безхмарним вечором. Вранці, можливо, пройде дрібний сніг, який ближче до середини дня повинен закінчитися.  Температура повітря вранці +1, вдень +2, ввечері -2.

У Кам’янці-Подільському на зміну похмурому ранку прийде ясний день, хмар на небі не буде до самого вечора. Уночі можливий дрібний дощ зі снігом. Температура повітря вранці +2, вдень +5, ввечері 0.

У Шепетівці похмурий ранок зміниться ясним днем та безхмарним вечором. Вночі очікується дрібний дощ зі снігом, якому вранці на зміну прийде дрібний сніг. Температура повітря вранці 0, вдень +2, увечері -3.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook