Новини
Освіта

Школярі Славути повернуться до очного навчання

Сьогодні, 14 лютого, відбулося позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС виконавчого комітету Славутської міської ради. Головне питання до розгляду – доцільність відновлення очної форми навчання у закладах освіти та культури громади.

За словами головного лікаря КП «Славутський Центр ПМСД» Олега Гаврилюка, спостерігається динаміка зменшення захворюваності на СОVID-19 серед дітей. Станом на 14 лютого кількість хворих на коронавірус, що отримують амбулаторне лікування становить (всього/Славутська МТГ) – 1105/851. На самоізоляції перебуває 1438 осіб.

Начальник управління освіти Ельміра Перепелиця виступила за відновлення очного навчання та наголосила, що кількість хворих у закладах освіти зменшилась, зокрема, якщо станом на 7 лютого хворих дітей з підтвердженим діагнозом СОVID-19 було 36, то станом на 13 лютого ця кількість становить 16 дітей.

Рішення комісії з питань ТЕБ та НС наступне: управлінню освіти та культури виконавчого комітету Славутської міської ради вжити заходів щодо відновлення очної форми навчання в закладах освіти Славутської міської територіальної громади з 16.02.2022 року, з дотриманням протиепідемічних вимог.

Нагадаємо, у Хмельницькому школярі вийшли з дистанційного навчання сьогодні, 14 лютого. В інших громадах області дистанційне навчання продовжили на тиждень-два.

За інформацією пресслужби Славутського МВК

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook