Новини
Освіта

Вихованці хмельницької школи програмування здобули три медалі на міжнародному турнірі

Школярі з Хмельницького, Києва та Маріуполя, які навчаються у Хмельницькій школі програмування “Алгоритм” здобули дві бронзи та одне срібло на міжнародному турнірі з інформатики Info(1)Cup 2022. Успіхами своїх вихованців похвалився засновник школи хмельничанин Андрій Попик.

Вже не вперше юні програмісти, які опановують науку кодування у хмельницького викладача, показують вражаючі результати на змаганнях різних рівнів. Чергові нагороди вони вибороли в умовах серйозної конкуренції.

Троє моїх учнів з клубу “АЛГОРИТМ” вибороли медалі на міжнародному юніорському турнірі Info(1)Cup (для учнів не старше 2006 року народження). 14 країн, 143 учасники, і неймовірна радість від того, що діти досягають високих результатів! Карпенко Дарина (м. Хмельницький, 10-й клас) – срібна медаль; Шелестов Артем (м. Київ, 9-й клас) – срібна медаль; Стрельбицька Ксенія (м. Маріуполь, 7-й клас!!!) – бронзова медаль. Ми часто вболіваємо за спортсменів, але навіть не уявляємо, скільки інтелектуальних зусиль українські діти вкладають в свій розвиток! написав пан Андрій.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook