Новини
Освіта

На Хмельниччині планують відновити навчальний процес

Наразі йдеться про відновлення навчання у дистанційному форматі. У школах Хмельницької громади навчання відновиться вже від завтра, 9 березня. Дитячі садки поки що не працюватимуть. З точною датою початку навчання для школярів області визначаються.

Відновити навчання в дистанційному форматі рекомендували школам хмельницької громади у Департаменті освіти та науки міської ради. Разом з школярами з Хмельницької громади, до навчання долучатимуться діти з інших областей, які тимчасово мешкають на території громади. Вчителям дозволено проводити уроки з дому.

Як розповів під час сьогоднішнього брифінгу начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій, в області наразі є чимало вчителів з інших регіонів, які можуть бути залучені до організації навчання в освітніх закладах.

Щодо відновлення навчального процесу в решті громад області, то, за словами Сергія Гамалія, питання наразі вивчається та узгоджується. Коли школярі області зможуть повернутися до навчання і в якому форматі, буде повідомлено пізніше.

Нагадаємо, у Хмельницькому у 37 освітніх закладах наразі облаштували місця для переселенців, які щодня прибувають до міста.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook