Новини
Кам'янець-Подільська міська

Напередодні свят у Кам’янці саджають дерева та встановлюють писанки

Озеленення міста ініціювали кам’янчани-ветерани, які разом з однодумцями висадили сотню молодих дерев у головному парку міста. А на вулицях Кам’янця-Подільського почали з’являтися величезні великодні писанки, які додадуть святкового настрою місцевим мешканцям та гостям міста.

Акцію “Україна переможе!”, яка вкотре підтвердила, що війна весну не зупинить, ініціювали члени Ради міської організації ветеранів.

Як повідомили у міській раді Кам’янця-Подільського, в озелененні міста взяли участь п’ять поколінь кам’янчан. Наймолодшому учаснику акції – 14 років, найстаршому – 98. Долучилися до ініціативи, крім ветеранів, посадовці, волонтери, школярі та студенти.

Висаджували молоді дерева у парку Героїв Євромайдану. Саджанці для посадки отримали з розсадника Кам’янець-Подільського лісгоспу.

Також на вулицях Кам’янця-Подільського з’явилися перші великодні писанки із зображенням найвідоміших місць міста. Про це на своїй сторінці у Фейсбук лаконічно написав голова районної ради Михайло Сімашкевич:

Великодніх писанок вам у стрічку.

Нагадаємо, у Хмельницькому через війну скасували великий Великодній ярмарок. Натомість у місті продовжують влаштовувати у мікрорайонах локальні ярмарки, де можна придбати, крім продуктів, і деяку великодню атрибутику, а також саджанці різних дерев.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook