Новини
Кримінал

Водія, який спричинив летальну ДТП на блокпосту неподалік Хмельницького, взяли під варту

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася на блокпосту неподалік Давидковецького перехрестя, одна людина загинула, двоє – травмувалися. Водія, який перебував за кермом у стані сильного алкогольного сп’яніння, за рішенням суду взяли під варту до закінчення слідства.

ДТП на блокпосту сталася 13 квітня увечері. В результаті зіткнення вантажівки в обмежувальну конструкцію на дорозі, загинув військовослужбовець, який ніс службу на блокпосту. Двоє тероборонівців отримали травми.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, в результаті перевірки було встановлено, що водій перебував за кермом у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області оголосили водієві про підозру. За статтею Кримінального кодексу, яку інкримінують киянину, йому може загрожувати до 10 років ув’язнення.

На період розслідування обставин ДТП Хмельницький міськрайонний суд взяв підозрюваного під варту без можливості внесення застави.

Нагадаємо, аналогічне рішення прийняв Хмельницький апеляційний суд щодо шепетівчанки, яка спричинила потрійну ДТП, внаслідок якої загинув пенсіонер.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook