Новини
Суспільство

На благодійному концерті у хмельницькому ТРЦ збиратимуть кошти на авто для ЗСУ

Мистецький фронт продовжує свою діяльність для допомоги нашим бійцям. Цього разу мета волонтерського збору – зібрати необхідні кошти для придбання позашляховика та доставки його на передову для потреб українських захисників.


«Ми присвячуємо цей концерт військовим Збройних Сил України, які мужньо боряться за нашу незалежність ось уже більше двох місяців. Саме для них плануємо купити автомобіль, аби наші воїни могли ефективніше виконувати бойові завдання. Цей збір – прояв поваги до військовослужбовців.  До слова, за участі нашої громадської організації на передову було доставлено уже більше двох десятків автомобілей», – розповідає голова ГО «Захист – об’єднання волонтерів» Катерина Луцик. 

Влаштовують дійство активісти громадських організацій «Мистецька сотня «Гайдамаки» та «Захист – об’єднання волонтерів».

Участь візьмуть талановиті хмельничани: учасник «Х-фактор» Іван Варава, скрипаль Антон Вараниця та чарівна Kate Soul.

Також відбудеться благодійний аукціон. Унікальними лотами стануть художні полотна. Одну зі своїх робіт для аукціону надає хмельницька мисткиня Тетяна Цимбарецька, яка відома своїми іконами. 

Також виставлятиме своє полотно юна волонтерка Аліна Стебло.

Ще один приємний сюрприз – міні-ярмарок. Продаватимуть вироби ручної роботи майстрині та блогерки Лідії Мишки – дівчинки з Миколаєва, яка з перших днів оголошеної війни разом з мамою волонтерила у Хмельницькому, але вже повернулася у рідне місто, щоб продовжити благодійну справу там.

«Заплануйте похід до ТРЦ «Оазис» цього четверга, щоб не пропустити віртуозну гру та насолодитись чарівними голосами наших артистів, а також допомогти захисникам України! Разом до перемоги! Слава Україні!», – закликають волонтери.

Безкоштовний благодійний концерт для усіх містян та гостей міста відбудеться вже цього четверга, 28 квітня, у ТРЦ «Оазис». Початок о 16:00.

Благодійні внески можна буде покласти у скриньку або переказати на офіційні рахунки ГО «Захист – об’єднання волонтерів»:

• PayPal: zahystvcommunity@gmail.com

• IBAN: UA903154050000026001052356807.

Найменування організації: ГО ЗАХИСТ-ОБ’ЄДНАННЯ ВОЛОНТЕРІВ. Код отримувача: 44740312. Назва банку: ХМЕЛЬНИЦЬКА ФIЛIЯ АТ КБ “ПРИВАТБАНК”. Валюта: UAH

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook